Rizin GP 2017: Gabi Garcia fauluje po raz drugi z rzędu, tym razem po 16 sekundach

31 Lipiec 2017
2
Rizin GP 2017: Gabi Garcia fauluje po raz drugi z rzędu, tym razem po 16 sekundach

Fenomen Gabi Garcia (4-0-1NC) przybrał zupełnie nowy kierunek. Obdarzona ponad kobiecymi warunkami Brazylijka, nie tak dawno temu sfaulowała rywalkę nielegalnym „soccer kickiem” na twarz w starciu na zasadach Shoot Boxingu, ale niespecjalnie wyciągnęła wnioski. W sobotnim pojedynku z Oksaną Gagloevą, już kilkanaście sekund po rozpoczęciu walki, włożyła jej palce w oko, co kosztowało ją drugi „No Contest” z rzędu.

Oficjalny czas, to zaledwie 16 sekund! Ciekawe co dalej z Grand Prix, czy raczej z udziałem Brazylijki w turnieju?

Podziel się ze znajomymi
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Waszym zdaniem

2
Dodaj komentarz

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Zawodnik32vamos Recent comment authors
  Subscribe  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
K. Witek
Użytkownik

Gabi dla Popka na KSW 40.

vamos
Gość
vamos

typ jest taka pokraką…