Zawodnik MMA wymierzył sędziemu karę za pomyłkę na gali w Niemczech

12 Wrzesień 2017
Zawodnik MMA wymierzył sędziemu karę za pomyłkę na gali w Niemczech

Emocje nie raz wymykały się spod kontroli, choć z reguły niepisana zasada o nietykalności sędziego była zachowana. Nie tym razem, gdy uczestnik walki wieczoru niemieckiego Aggrelin 19 uderzył sędziego po tym, jak ten nie zatrzymał walki po odklepanym duszeniu. Zobaczcie sami.

 

Nie wiemy jakie konsekwencje i czy w ogóle, zostały wyciągnięte od 35-letniego Austriaka Wilhelma Ott (13-13-1), i zarówno od sędziego, który „spartolił” robotę. Wasze opinie?

Komentarze

  • Łukasz „El Jot” Wojno

    Moim zdaniem sędzia już nigdy nie powinien sędziować żadnego pojedynku, co do zawodnika to pewnie będzie jakaś kara pieniężna.

  • boohmacher

    Klepanie wygladalo dosyc niestandardowo i moze dlatego sedzia nie przerwal. Rozumiem ze zawodnik mogl sie wkurzyc ale bicie sedziego to juz przesada.

  • vamos

    czekał aż coś głośniej chrupnie

  • moon

    Klepał jak Pudzian czyli nie klepał ???? Jeśli chodzi o zawodnika powinien być zdyskwalifikowany dożywotnio, jeśli o sędziego powinien zakończyć swoją karierę ale nie tylko on jeden w życiu sie „pomylił” moze w KSW był na praktykach ???? Jeśli zawodnika nie zdyskwalifikują pozostali zaczną lać sędziów regularnie i mimo antypatii do nich nie można na to pozwolić.